(+34) 621 20 30 24 - Horari: 09:00 h. a 13:30 h. y 15:00 h. a 19:00 h. De dilluns a divendres
My Cart
0.00
Galeria

El procés d’embossat

Avui us mostrem com embossem les nostres mandarines per vendre a les fires d’arreu de Catalunya. Seguiu-nos a Instagram si voleu saber on ens podreu trobar aquest cap de setmana. Cliqueu a continuar llegint si voleu veure el vídeo.
Read more

El Foraster a Taronges de Xerta

El Foraster va estar a Xerta i ens va visitar. Gràcies per venir a veure’ns!!!! Cliqueu a continuar llegint si voleu veure el vídeo.
Read more

Preparant la nova campanya

Salutacions des de Xerta.com, estem fent els últims preparatius per a l’inici de la campanya. Aquest any la collita no es preveu tan abundant com l’any anterior però la qualitat serà immillorable. En breu us informarem de les novetats que tindrem enguany, que no seran poques, tant a nivell de diversitat de productes com en...
Read more

Els nostres arbres

Els nostres arbres, situats a la vora de l’Ebre, són els que produeixen les taronges, mandarines i llimones que els servim a tots els nostres clients. Ells són els protagonistes i l’elogi dels qui les proven. Animeus a tastar-les.
Read more

Ens hem trobat amb…

Passejant pel territori ens hem trobat amb moltíssima gent. És una de les satisfaccions més grans dels nostres firaires. Si més no, alguns d’ells són coneguts per més part de la població. Mireu amb qui hem tingut el plaer de trobar-nos.
Read more

Per on hem passat

Aquí us deixem un petit recull d’imatges de les nostres participacions a les fires arreu del territori. A mesura que anéssim visitant les vostres poblacions, anirem penjant les fotografies en aquesta secció. Gaudiu-les, com nosaltres gaudim de la vostra companyia.
Read more